Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Thomas Buttenschøn (solo) - Doin' My Drugs (FLYTTET TIL 15. SEP.) Support: Esben Svane

  • Thomas Buttenschøn (solo) - Doin' My Drugs - koncert i Kulturhuset Pilegården
02 apr

Dato

02.04.2020, 20:00 til 22:00
170 kr. (+ gebyr)
Foregår i Salen. Døre åbner kl. 19.30.
Koncerten er flyttet til 15. september grundet coronavirus. Billetter er gyldige til den nye koncertdato. For refusion kontakt: cw6w@kk.dk

Thomas Buttenschøn melder sig med sit nye album ind i kampen for at bruge musik til mere end underholdning.

"I 2012, året efter min ældste søn var blevet født, startede jeg en rejse. En rejse der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Jeg besluttede mig for, at jeg ville fortælle min egen historie. En historie om aids, død, håb og kærlighed. Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig, at overleve indtil medicinen kom.

I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke. Den er den historie jeg gerne vil fortælle. Jeg vil være med til at oplyse, og give håb til de store dele af verden, som endnu ikke ved, at hiv ikke er en dødsdom, men det er noget vi kan nedkæmpe i fællesskab. Men der er desværre rigtig lang vej endnu.

Jeg tror på at Hiv kan udryddes globalt. Men det er en sej og opslidende kamp, fordi der er så meget uvidenhed og tabuisering om netop dén her lortesygdom.

Koncerten Doin´ My Drugs vil følge i samme spor som mine tidligere solokoncerter og jeg glæder mig til at møde jer."

Albummet Doin' My Drugs udkommer i starten af 2020 og akkompagneres af en forårsturné. Doin' My Drugs er også titlen på en dokumentarfilm lavet af filminstruktøren Tyler Q. Rosen, der har fulgt den dansk/zambiske singer-songwriter i en årrække. Filmen havde premiere under CPH:DOX i 2019. 

Support Esben Svane

Som opvarmning til koncerten kan du opleve den dansksprogede sangskriver Esben Svane. For år tilbage var han meget aktiv på den danske undergrundsscene som trommeslager i adskillige indie-bands. Han var med til at danne Ulige Numre, og vinde Dansk Melodi Grand Prix med A Friend In London, og har sidenhen udgivet to anmelderroste album under kunstneraliasset “The Radar Post”, og turneret rundt alene i Europa og Canada. Han har produceret sange for Søs Fenger, Iris Gold, Ida Wenøe, Danny & The Veetos (FO), The Attic Sleepers m.fl., og fra 2019 medvirker han på Michael Falchs nye projekt "Michael Falch & Vildfugle”.

I øjeblikket arbejder Esben Svane på færdiggørelsen af sit dansksprogede debutalbum. Albummet og sangene trækker bl.a. på inspiration fra amerikanske kunstnere som Sufjan Stevens, og det meget ærlige og ofte lidt mørke tekstunivers henleder tankerne på Eels og Elliott Smith.