Sundhedscafé om hjernesundhed v/ Hana Malá Rytter

25 apr

Dato

25.04.2018, 13:00 til 15:00
Gratis
Ingen tilmelding - bare duk op.
Få gode råd og inspiration til hvordan du holder dig i gang og holder hjernen frisk.

Denne gang får sundhedscaféen besøg af Hana Malá Rytter, som er neuropsykolog v/ Institut for Psykologi, KU & Bispebjerg Hospital. Hun fortæller os om noget, som alle kan have godt af at lytte til: Hvordan man holder sin hjerne i form, og hvorfor det er vigtigt at bruge sit liv positivt og med intensitet. Til foredraget runder vi emner som læring, søvn, psykologi og aldring. 

Om Sundhedscaféen

Sundhedscaféen er for dig, som vil leve sundere og forebygge livsstilssygdomme og kroniske sygdomme. Den er også for dig, som lever med en kronisk sygdom og gerne vil dele lidt ud af dine indsigter og erfaringer til inspiration for andre.
Til hver sundhedscafé udvælger vi emner og håndplukker en ekspert, som kan inspirere og gøre os klogere. Der er sundhedscafé ca. en gang månedligt med oplæg om sundhed og emner såsom kost, motion, livskvalitet og forebyggelse af livsstilssygdomme mm.

Sæt også kryds (emne og oplægsholder fremkommer)

  • Tirs. 29. maj kl. 13-15 
  • Ons. 26. sep. kl. 13-15
  • Ons. 31. okt. kl. 13-15
  • Ons. 21. nov. kl. 13-15
  • Tirs. 18. dec. kl. 13-15

Har du forslag til et emne, som du gerne vil have at vi tager op? Så kig forbi eller send en mail til Liselotte Søderlund på soeder@kff.kk.dk eller ringe på mobil 27 15 68 61.
Der vil blive serveret kaffe, the og lidt sundt. Efter sundhedscaféen går vi ned og ser motionsrummet.

Støttet af Trygfonden.