Straight On

28 nov

Dato

28.11.2019, 20:00 til 22:00
50 kr.
Er du vild med navne som Neil Young, The Who, The Kinks, Creedence Clearwater Revival, Rolling Stones, Beatles, Sandmen og Janis Joplin?

Coverbandet Straight On består af 6 medlemmer, som spiller guitarrock fra de sidste 5 årtier. Guitarerne håndteres af Jesper Bøgeskov og Anders Mejlbjerg, bassen af Pia Nielsen, og bag trommerne finder man Max Kristiansen. Bandet har to sangere Louise Buch Panton og Ole Nielsen. De skiftes til at synge lead, kor og har også nogle duetter sammen.

Straight On har givet en del koncerter i forskellige sammenhænge herunder ved Rock Am See ved Berlin. De har imidlertid kun spillet ganske få koncerter i Brønshøj, selvom de har en særlig tilknytning til bydelen.

Ikke alene har de i de sidste 10 år haft øvelokale i en industribygning i bydelen. Sangeren Ole har boet flere år i Brønshøj, mens begge guitarister stadig bor i Brønshøj. Trommeslager Max arbejder i Brønshøj og i 2012 indspillede bandet en demo cd i Ark Recording Studio også i Brønshøj. Bandet er med andre ord ikke på udebane denne aften, og glæder sig til at spille for et lokalt publikum. 

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj.