Quizaften

  • quizaften grafik struds månelanding kæmpe eskimo
13 dec

Dato

man. 13. dec. kl. 19.00 til kl. 21.00
25 kr.
Tilmelding nødvendig på tlf. 22 54 88 76. Entréen betales kontant.
Ved du at en struds kan løbe ca. 72 km. i timen? Og hvor mange lyskryds man cykler igennem mellem Bellahøj Svømmehal og Husum Torv?

Og er der ikke noget, der kan få dit smil frem, som en dyst i paratviden? Så kig forbi, når TP-afficionados, lokale kloge-Åger og de skarpeste knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne.

Det eneste man skal gøre er at udfordre sine venner og naboer eller teame sammen med dem på et hold. Man får testet sin viden om musik, litteratur, kultur og meget mere og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med. 

Der er fire personer i hvert hold, og der er naturligvis en præmie til bedste holdnavn. Alle deltagere betaler 25 kr. kontant, som havner direkte i præmiepuljen, som vinderholdet tager med hjem.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema. 

Tilmelding

Kontakt quizmaster Helle Spangerup på tlf. 22 54 88 76. Mindst én deltager fra det tilmeldte hold skal være ankommet kl. 18 - ellers bliver bordet afsat til et andet hold. 

Du skal kunne fremvise coronapas/negativ COVID-19-test (maks. 72 timer gammel) ved ankomst.