Meditationsworkshop (1/3): Dyb indre Helhed

  • Åben meditationsgruppe Husum holder gratis meditationworkshop
  • Meditationsforløb, meditation, indre ro
01 nov

Dato

man. 01. nov. kl. 19.00 til kl. 21.00
Gratis
Alle er velkomne.
Tre meditationsworkshops om indre velvære og helbredelse.

Åben meditationsgruppe fra Husum inviterer til et lille forløb i Kulturhuset Pilegården, hvor du over tre aftner kan blive klogere på meditation.

Arrangørens beskrivelse:

Formålet med denne workshop er at give alle deltagere en gør-det-selv-indføring i meditation, sådan at hver enkelt kan gå hjem og starte sin egen udforskning af stressfrigørende meditation, selvheling og adgang til fysisk, psykisk og åndeligt velvære.

Vi arbejder vi for det første med at finde ind til det sted inden i os, hvor der er udstrakt ro, harmoni og velvære. Dernæst at kunne hvile der, hjemme i os selv og tillade hele vores væsens naturlige selvhelbredende kræfter at virke. Og ultimativt at skifte fokus fra egoets problemfyldte verdensoplevelse, til en selvoplevelse og en verdensoplevelse der har masser af rummelighed, klarhed og frihed.

Selv om dette er en fortsættelse af sidste års workshop, betyder det ikke, at man ikke kan begynde her. Det virker lige godt for både begyndere og let øvede. Kort sagt alle kan have gavn af det og er hjerteligt velkomne.

Det fungerer bedst hvis man deltager i hele forløbet, men det er ikke en forudsætning.

De tre arrangementer:

Man. D. 25/10. kl.19.00: Om blot at Være

Man. D. 1/11. kl.19.00: Dyb indre Helhed

Man. D. 8/11. kl.19.00: At være Klarhed

Kom som du er og vel mødt

Om Åben Meditationsgruppe - Husum

Åben meditationsgruppe er en glad københavnsk amatørmeditationsgruppe, som består af mennesker med forskellige baggrunde, kulturer og tilgange til meditation. Vi mødes en gang om ugen, mediterer sammen, inspirerer og støtter hinanden i at være dem, som vi dybeste set er. Alle er velkomne til gruppemeditationen, og det er gratis.

Alle foredrag/workshops er gratis og finder sted i lokale 6, 1. sal i Pilegården.