Lokalhistorisk billedaften: Sjældne billeder fra bydelen

  • Billede af et ungt par, der har købt jord ovenfor Brønshøj Kirkemose med udsigt over Utterslev Mose. Adressen kan være Højlandsvangen, året 1910.
    Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev
22 sep

Dato

ons. 22. sep. kl. 19.00 til kl. 21.00
Gratis
Foregår i Salen. Bemærk: Gratis, men kræver tilmelding, så vi ikke bliver for mange. Husk at få annulleret din billet, hvis du alligevel ikke kan komme.
Lokalhistorisk Selskab er tilbage med de populære billedaftener i Pilegården.

Kom og se gamle billeder fra Brønshøj i 1920'erne, 30'erne og 40'erne fra den uvurderlige samling, som Lokalhistorisk Arkiv for nylig har modtaget.

På fotoet ovenfor: Ungt par, der har købt jord ovenfor Brønshøj Kirkemose med udsigt over Utterslev Mose. Adressen kan være Højlandsvangen, året 1910.

Oplægsholder

Helge Baun Sørensen er næstformand for Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev. Han er desuden radiovært på DR, musikspeaker, sanger og cand mag i musik og dansk. Helge er vokset op i Brønshøj og er forfatteren bag Brønshøjbogen og Husumbogen.

Gratis - men tilmelding nødvendig, så vi ikke bliver for mange. 

Arrangør: Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev. Du er velkommen til at besøge arkivet torsdage kl. 18.00 - 20.00 i lokale 4 på 1. sal i Pilegården.