Kaos: Esben Langkniv (DK) / Franziska Günther (DE) / Siggi Bjørns (IS) (+søndagsbord)

"At The Break of Day" - KAOS Live at Lietze, Berlin

30 sep

Dato

30.09.2018, 14:00 til 16:00
100 kr.
OBS: Koncert- og madbillet købes hver for sig.
En sang, en guitar og et publikum. Det er alt hvad der skal til for at skabe en dejlig oplevelse indenfor folk- og rootsmusikken.

Denne eftermiddag får vi besøg af tre sangere & sangskrivere, som optræder efter den devise.  Da de lavede en fælles turne rundt i Danmark, Tyskland og Holland i foråret 2017, var der egentlig ikke planlagt mere, men det viste sig at både musikere og publikum havde en stor fornøjelse af samarbejdet.

Siggi Björns (IS)

...er efterhånden lidt af en legende i Island. Han tog som ung en pause fra fiskeriet og rejste afsted med sin guitar. Han holder stadig pause fra fiskeriet mere end 30 år senere. Han bor i dag i Berlin, og spiller og underholder over hele Tyskland. Han har desuden gennem mere end 25 år underholdt et stort sommerpublikum på Bakkarøgeriet på Bornholm. Han har udsendt adskillige cd’er, og har gennem årene skrevet mange sange sammen med danske Esben Langkniv.

Franziska Günther (DE)

...fra Berlin, har som helt ung oplevet Siggi Björns på Bornholm flere gange, og blev så inspireret at hun valgte guitaren og sangskriveriet. Til både Siggis og Esbens store overraskelse kan hun faktisk flere af deres sange bedre end de selv kan. Franziska udsendte i oktober 2016 sit debutalbum med titlen ”Franziska Günther” og har fået fornemme anmeldelser. Franziska overraskede de 2 andre ved at tale dansk under de danske koncerter på KAOS turen.

Esben Langkniv (DK)

...er dansk troubadour og historiefortæller. Han udsendte sin 6. solo cd ”I disse tider” i sommeren 2016, og modtog store roser for sine evner som sang- og tekstskriver. Esben skriver og synger normalt kun på dansk, men KAOS projektet har udfordret ham, og udover at udvikle sin helt egen tyske ”Gute heute leute” hilsen, lykkedes det ham faktisk at få det tyske publikum til at synge dansk!

______________________________________

Køb madbillet til søndagsbord

Café Pilens lækre søndagsbord serveres kl. 12-13.30
Pris: 100 kr
. KØB MADBILLET HER

Arrangeret af Music House Brønshøj.