Hatha Yoga

  • Hatha yoga Pilegården
    Colourbox
25 aug

Dato

tir. 25. aug. kl. 17.00 til kl. 20.00
1120 kr.
Foregår i gymnastiksalen i kælderen.
Kunne du tænke dig at nyde godt af yogaens gavnlige effekt både på kroppen og sindet?

Yoga er ca. 2000 år gammel og kommer fra Indien, så det er en gammel disciplin, som du kan prøve kræfter med hver tirsdag i Pilegården.

HATHA kan man nok kalde ”yoga med de klassiske grundstillinger”. HA betyder SOL og THA betyder MÅNE og tilsammen betyder dette ”at gøre hel”. Undervisning i HATHA Yoga foregår både med kraftfulde og mere blide og restorative øvelser/stillinger (asanas). Man udføre en stilling ad gangen og tager sig tid til at mærke efter.

Man arbejder med åndedrætsteknikker (pranayamas) undervejs og undervisningen bliver afrundet koncentration i hvile/afspænding.

OBS: Undervisningen er ikke egnet for deltagere med skavanker.

Om underviseren

Kathrine Porskjær er uddannet Vinyasa lærer, har 200 timer yoga alliance certifikat.  Kathrine retter deltagerne i deres stillinger ved ”hands on justeringer” og har opmærksomheden på den enkelte med focus på sikkerhed og udfoldelse – tilrettelagt til at føles godt  (giver selvkærlighed).  Sikkerhed skal her forstås ,  at Kathrine retter deltagerne i stillingen, så de ikke får skader på led og muskler.  Alt imens deltagerne styrkes, smøres, strækkes og afspændes. Udover yogalærer er Kathrine kropsbehandler og danselærer samt holistisk energi terapeut.

Hold

Tirsdage 18. august- 24. november 2020 - i alt 14 gange
Kl. 17-20

Pris

Pris 1120 kr. / 1020 kr. (pensionister)
 

Tilmelding

Til Lizzie på mail: lizzie-else@webspeed.dk

Ønsker du at starte undervejs i sæsonen, så kontakt for pris.

Aftenskolens regler er gældende. Ret til ændringer forbeholdt.