Hatha Yoga

  • Hatha yoga Pilegården
    Colourbox
14 jan

Dato

14.01.2020, 17:15 til 20:15
1185 kr.
Foregår i gymnastiksalen i kælderen.
Kunne du tænke dig at nyde godt af yogaens gavnlige effekt både på kroppen og sindet?

Yoga er ca. 2000 år gammel og kommer fra Indien, så det er en gammel disciplin, som du kan prøve kræfter med hver tirsdag i Pilegården.

HATHA kan man nok kalde ”yoga med de klassiske grundstillinger”. HA betyder SOL og THA betyder MÅNE og tilsammen betyder dette ”at gøre hel”. Undervisning i HATHA Yoga foregår både med kraftfulde og mere blide og restorative øvelser/stillinger (asanas). Man udføre en stilling ad gangen og tager sig tid til at mærke efter.

Man arbejder med åndedrætsteknikker (pranayamas) undervejs og undervisningen bliver afrundet koncentration i hvile/afspænding.

OBS: Undervisningen er ikke egnet for deltagere med skavanker.

Om underviseren

Kathrine Porskjær er uddannet Vinyasa lærer, har 200 timer yoga alliance certifikat.  Kathrine retter deltagerne i deres stillinger ved ”hands on justeringer” og har opmærksomheden på den enkelte med focus på sikkerhed og udfoldelse – tilrettelagt til at føles godt  (giver selvkærlighed).  Sikkerhed skal her forstås ,  at Kathrine retter deltagerne i stillingen, så de ikke får skader på led og muskler.  Alt imens deltagerne styrkes, smøres, strækkes og afspændes. Udover yogalærer er Kathrine kropsbehandler og danselærer samt holistisk energi terapeut.

Hold

Tirsdage 14. Januar 2020 til 26. Maj 2020 17 gange = 34 lektioner
Kl. 17.15-18.40 og kl.18.45-20.15
Ingen undervisning i uge 7 samt Påsken

Pris

Pris 1.360 kr. / 1.260 kr. (pensionist)

Tilmelding

Til Lizzie på mail: lizzie-else@webspeed.dk

Ønsker du at starte undervejs i sæsonen, så kontakt for pris.

Aftenskolens regler er gældende. Ret til ændringer forbeholdt.