Hatha Yoga

  • ""
23 aug

Dato

tir. 23. aug. kl. 17.15
Alle kan være med til en Hatha yogatime og få glæde af yogastillingernes gavnlige effekt på kroppen og sindet.

Her gennemgår vi de klassiske yogastillinger i et roligt og afslappende tempo. Der vil også være nogle mere dynamiske øvelser og sekvenser i løbet af timen. Den dynamiske del varmer kroppen op og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen bruger vi så til at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger. 

Vores mål er at gøre en yogatime til noget særligt. At strække., styrke og løsne spændinger i kroppen. Denne afstressende form for Yoga er til dig, som har brug for at slappe af og give slip på stress og spændinger.

Hathta yoga & mindfulness 

For mange mennesker bliver deres ugentlige yogatime en uundværlig del af deres hverdag. Hvorfor? Fordi de oplever et pusterum i hverdagen. Et rum, hvor de kan trække vejret frit og sende den livgivende luft rundt til alle kroppens celler. Et rum, hvor kroppen vækkes til live, bliver smidigere, styrket og hvor den slipper spændinger, med rolige og meditative øvelser. Et rum, hvor tankemylder og uro bliver erstattet af ro og fordybelse.

Alle aldre og køn kan deltage, også hvis du har småskavanker.

Underviseren:

Hr. Sojo er født i Sydindien, hvor han startede med at dyrke yoga i en alder af blot 13 år. I en årrække har Sojo undervist i folkeskoler forskellige steder i Indien. Han har boet en del år i Danmark, er dansk statsborger og arbejder til daglig som IT - konsulent. Sojo underviser i forskellige former for yoga i nogle virksomheder i Danmark. Han er certificeret yogalærer fra sit hjemland og uddannet med 200-timers Hatha Yoga Teacher Training. Uddannelsen omfattede undervisning og træning i Hatha Yoga stillinger (asanas), terapeutiske asanas, åndedrætsteknikker (pranayama), Anatomi og fysiologi, Yoga Therapy samt Yoga kost med general forståelse af Yoga Meditation.

Praktisk:

  • Forløbet varer 23. august - 22. nov. (i alt 24 lektioner) 
  • Hold kl.17.15-18.40 & hold kl.18.50-20.15
  • Pris:  900 kr. / 600 (p-pris)
  • Btelaing på konto 9570-11724264
  • Tilmelding og info: lizzie-else@webspeed.dk

Ønsker du at starte undervejs i sæsonen, så kontakt ovenstående mail for pris.