Den Gamle Sangskat (flyttet fra 20. feb.)

21 maj

Dato

fre. 21. maj. kl. 20.00
120 kr.
Skøn trio bestående af Sara Grabov, Eva Skipper og Martine Madsen tager dig med på en rejse gennem forgangne tiders musikalske perler.

Det venter en nærværende oplevelse med et orkester, der på næsten akustisk vis kommer helt tæt ind på publikum, så det næsten føles som om man hviskes i øret.

Den Gamle Sangskat tager vores musiske kulturarv under kærlig behandling. Det er ikke Højskolesangbogen, som man kunne foranlediges til at tro, men snarere hvad man kunne kalde danske evergreens (hvoraf mange jo er oversættelser af udenlandske hits). 

Det skal siges, at det ikke er Schlager-æstetik, der præger trioen. Arrangementerne er rundet af skandinavisk minimalisme og indeholder kun det essentielle for nummeret - hverken mere eller mindre. I sig selv lidt af en bedrift og et greb, der i flere tilfælde frisætter sangene fra deres velkendte, tidstypiske versioner.

Line up:

  • Sara Grabov (vokal)
  • Eva Skipper (bas og vokal)
  • Martine Madsen (guitar og vokal)

"Her er tale om tre yderst kompetente musikere, hvis performance (for det er det vitterligt, musikken er indspillet live i studiet om én mikrofon) bærer præg af et overskud der alt for sjældent ses hos genrens nuværende udøvere, og som konsekvens heraf står numrene med en veloplagt friskhed, der gør at man kan opleve at høre selve musikken på ny – og ikke blot nøjes med genkendelsens glæde." - Ask Kæreby / audio-expertise.com juni 2018

Købte billetter

Billetter købt til den oprindelige koncertdato er fortsat gyldige.

Arrangeret af JAZZiVÆRK