Delta Blues Band (Flyttet fra 19. november)

Delta Blues Band - Look Over Younder (2011)

24 mar

Dato

24.03.2020, 20:00
140 kr.
Medlemmer af Music House Brønshøj får en velkomstdrink
Oplev en velspillet og musikalsk blueskoncert, der kommer langt ud i alle kroge af bluesgenren.

Delta Blues Band blev grundlagt og fik debut i 1968 og kunne derfor fejre bandets 50 års jubilæum, sidste år i 2018. Gruppen har været med til at etablere den danske bluesscene, som vi kender den i dag og de ved om nogen, hvordan bluesmusikken skal spilles. 

I løbet af 1980’erne havde gruppen kæmpe succes, mens de gik under navnet Delta Cross Band. I forbindelse med Copenhagen Blues festival i 2008, mente de gamle drenge, at det kunne være sjovt, at samle det gamle band igen og fejre, at det var 40 år siden, det hele startede. 

I spidsen for dette topprofessionelle og godt sammentømrede band, der leverer solid og afvekslende bluesmusik, står Danmarks Mr. Blues; Troels Jensen, med sin velklingende og velkrydrede vokal samt guitar og klaver. Mundharperne spilles af mesteren selv: Jørgen Lang og bag trommerne finder man den erfarne og vidt berejste Asmus Jensen. På bas og vokal finder vi den navnkundige og meget benyttede session-musiker, Knut Henriksen og på guitar finder man Troels Jensens gamle ”sideman” siden 1968; Thomas Puggaard-Müller, der i 2008 havde sit comeback på den danske blues-scene.

Glæd dig til en solid og velspillet blueskoncert, der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken. Lige fra det blide akustisk inspirerede hen over det rå og upolerede til noget mere ”Funky Stuff”. Hør også fede ny-fortolkninger af gamle bluesklassikere, som gruppens nyeste udgivelse Stonewashed rummer flere af.

Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

______________________________________________

Havde du billetter til koncerten d. 19. nov.?

Koncerten i morgen tirsdag 19. november kl. 20 blev desværre aflyst pga. sygdom. Dine billetter er gyldige til denne erstatningskoncert.

Ønsker du billetten refunderet kan du sende dit kontonummer til petersteffensen8@gmail.com

Music House Brønshøj undskylder skuffelsen og besværet.

______________________________________________