Bøhling / Vogel

28 okt

Dato

tor. 28. okt. kl. 20.00 til kl. 22.00
120 kr.
Foregår i Caféen.
De to hovedpersoner fra Secret Oyster har samlet en ny kvartet med Assi Roar på bas og Niels Ratzer bag trommerne.

Secret Oyster var i en årrække det bedst kendte danske jazz/rock/fusions-bands i verden – og er det for så vidt stadig, som deres forskellige albums jævnligt bliver genudgivet, senest på vinyl i Frankrig og Tyskland. Koncerter i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, UK og USA befæstede deres position. Længere koncertturneer med Captain Beefheart og Herbie Hancock skabte ligeledes international opmærksomhed. Også Claus Bøhlings Hurdy Gurdy og Karsten Vogels Burnin Red Ivanhoe nyder stadigt stor respekt blandt kritikere og musikelskere.

De to hovedpersoner fra Secret Oyster har nu samlet en fire-mands unit med Assi Roar på bas og Niels Ratzer bag trommerne og er dermed klar til at indtage scenerne, nu da corona’en ser ud til at have lagt sig.

Helt central i gruppens musikalske ideologi står begrebet performance. Og med to af landets betydeligste solister på henholdsvis guitar og saxofon er der virkelig noget at se frem til, når der i repertoiret åbnes op for de store flyveture og uovertrufne energiudfoldelser, som netop kan realiseres, når én af Danmarks bedste rytmegrupper lægger ryg til.

Showet tilføjes desuden en særlig dimension med Frank Hindsbergs legendariske lys.

Bøhling / Vogel

  • Claus Bøhling (guitar)
  • Karsten Vogel (saxofon, keyboard)
  • Assi Roar (bas)
  • Niels Ratzer (trommer)