Biceps, Baba, Lang, Kvist og Vester

17 okt

Dato

17.10.2019, 20:00 til 22:00
100 kr.
Børge Biceps, Klaus Baba, Jørgen Lang, Maja Kvist og Henrik Vester(gård) indtager Pilegården med velspillet bluesmusik.

The blues is back in town! Gå ikke glip af en helt særlig aften, hvor fem gamle venner giver nyt liv til bluesen. Der er lagt i ovnen til en legende, levende, fascinerende og fabelagtig aften med stor kærlighed til bluesmusikken – og måske en lille røverhistorie eller to.

Biceps, Baba, Lang og Vester har gennem årene spillet sammen på kryds og tværs og solide venskaber er opstået. Da Klaus Baba i tidernes morgen mødte Børge Biceps, tog Børge ham under sine vinger og agerede musisk mentor for ham. Børge Biceps og Jørgen Lang kom i de samme kredse i Kbh's musikmiljø og var ikke sene til også at spille sammen. Henrik Vester og Klaus Baba mødte hinanden i Vesters unge år, smed hvad de ellers havde i hænderne og tog på tour. For nogle år siden mødte Klaus Baba, Maja Kvist og sød musik opstod på flere niveauer. Nu har de en duo sammen og deler også de fleste andre ting i tilværelsen. 

På scenen:

 

Jørgen Lang (mundharpe og sang)
...er kendt fra bl.a. "Musikorkestret", hvor han turnerede landet tyndt med Paul Banks, Hugo Rasmussen og Martin Andersen. Jørgen har spillet i utallige sammenhænge og har som studiemusiker medvirket på et hav af indspilninger.  Jørgen Lang har helt sin egen, unikke tone og en utrolig melodisk spillestil, der kan få enhver til at syne hen i ren nydelse. 

Børge Biceps (guitar og sang)
...fra Husum er manden bag et af Danmarks første bluesbands "Big Mama", hvor hans hurtighed på gribebrættet og hans umiskendelige slideguitar har beriget mange en mand i det ganske land. 

Klaus Baba (guitar og sang)
...også kendt som Mad Dog Baba, har blues i blodet og udgivet flere plader med egne blueskompositioner. Han er kendt for sin fantastiske lyd og sit rå, men følsomme udtryk. 

Henrik Vester (mundharpe)
...spiller med en indføling og intuition som de færreste. Han har også turneret landet tyndt bl.a.med Klaus Baba og leveret lækker bluesharpe på flere album. 

Maja Kvist (sang)
...der er det yngste skud på stammen i denne sammehæng, har sunget soul, blues og jazz i mange år. Hun er kendt for med sit kraftfulde udtryk og dybtfølte fortolkninger at levere den gode historie, så alle forstår, hvad det drejer sig om. 

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj.Husum Lokaludvalg