Annika Aakjær

  • Pressefoto
17 okt

Dato

17.10.2019, 20:00 til 22:00
200 kr.
Foregår i Salen på 1. sal. Dørene åbner kl. 19.30.
Annika Aakjær har gjort sig positivt bemærket i toppen af poppen 2018 og forsætter nu sin landsdækkende turne. Support: Rikke Thomsen

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af sine vittige betragtninger fra sit liv. 

"Jeg har spillet en masse solo de senere år, så meget at folk næsten kender mig bedst sådan. Derfor har det været fantastisk med en stor anlagt forårsturne med band som forsætter henover sommeren. Men når træerne smider deres blade, vil jeg ud igen. Denne gang hverken som band eller helt alene, så med i bilen kommer min multiinstrumentalist ven Kasper Rasmussen. Med ham har jeg lyst til og mulighed for at prøve at vride lidt i mine sange og dykke lidt tilbage i mit katalog. Og ikke mindst spille de nyeste sange som folk slet ikke kender endnu. Håber at se mange af her derude."

Annika Aakjær har udgivet 3 albums og arbejder på et nyt. Hun har desuden medvirket i teatersucces’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner'.