Teater (2.-7. kl.) (venteliste)

  • Pilegårdens teaterskole
Giv dit barn en professionel introduktion til teater!

I Pilegårdens Teaterskole får man en spændende introduktion til det at spille teater. Hver mandag mødes eleverne i 1 time og 45 minutter i mindre hold og laver øvelser og øver replikker. Efter jul øver holdene mere og mere sammen for til sidst at opføre stykket på et professionelt teater i uge 17 for forældre, institutioner og andre interesserede. 

Vi starter man. 2. sep. og slutter fre. 24. apr. Der er undervisning kl. 15.30-17.15 for 2.-4. klasse,  kl. 17.30-19.15 for 5.-7.klasse og kl. 18.15-19.55 for 8 kl. og opefter. Pris kr. 2.500 for en hel sæson. Kan deles op i to, hvis man ønsker. 

Vær opmærksom på, at tiderne vil ændres efter jul da begge grupper skal øve sammen. Ligeledes er det nødvendigt at børnene kan tage fri fra skole den uge i april, hvor stykket opføres. For at vi kan lykkes med vores store ambitioner på børnenes vegne, fordrer det også, at forældre i forskellige perioder og sammenhænge kan donere noget viden og tid til projektet. Det kan være at gå til hånde, når kulisserne skal fremstilles, det kan være at sy kostumer eller være backstage.

Vi glæder os allerede!

Instruktør: 

Nina Hansen (uddannet skuespiller fra Institut for Scenkonst & School of Stage Arts).

Tilmelding/venteliste:

Der er lige nu lukket for tilmelding. For at komme på venteliste kontakt metteb@kff.kk.dk / tlf. 27 15 68 43