Comedy Club for børn

06 sep

Dato

06.09.2017, 18:00 til 18:45
50 kr.
En del af Zulu Comedy Festival
Overfor voksne er de rigtig sjove, men kan de etablerede komikere også lave jokes, som børn synes er sjove?

Denne aften har en lille håndfuld komikere taget udfordringen op og vil gøre alt, hvad de kan for at få børnene op af stolene og i gang med at flække af grin. Alle genrer bliver taget i brug: Stand-up, impro, musikalsk og karakter-comedy. 

Aftenens Line-up:

Claus Reiss
Martin Zarp
Nikolaj Wulff

Vært: Susanne Billeskov

OBS: Der er også Comedy for børn tors. 7. sep. kl. 18

_________________________________________

Claus Reis 

Claus er Danmarks sjoveste sækkepibe-komiker. Han er også den eneste. Han fortæller om hvor sejt det er at være sækkepibemusiker, og spiller så godt, at man får lyst til at fjerne hænderne fra ørerne. Publikum bliver hurtigt en del af showet, og måske får en af børnene lov at prøve verdens fedeste instrument!

Martin Zarp

Martin er improkomiker og -skuespiller. Han elsker at lege, hvilket er tydeligt at se, når han optræder med sjove og skøre påfund. Hans shows er meget publikumsinvolverende og altid tilrettelagt den aktuelle målgruppe.

Nikolaj Wulff

Nikolaj er 22 år og fra Nordsjælland. Trods sin unge alder, har han skrevet jokes og lavet stand-up siden 2010. Du kender ham fra sådan cirka ikke noget, så glæd dig til at stifte bekendtskab med en af den danske comedy scenes lovende talenter!

Susanne Billeskov

Susanne har, siden hun vandt TV- konkurrencen ”Scenen er Din”, turneret land og rige rundt med sit Lone Jensen show. Lone Jensen giver smagsprøver på alt det, hun selv synes hun kan...og det er ikke så lidt, hvis hun selv skal sige det! Hverken børn eller voksne kan stå for Lone Jensen…hvis hun selv skal sige det.